u follow ME.. i follow u ^_*

meletopp klee KLIK iklan bwahh nie...

Saturday, March 19, 2011

UTHM vs PKB

Memang best la kan tadi tengok perlawanan antara universiti tunb hussein onn malaysia dengan pOlIteknik kota bharu... sebenarnya ini adalah perlawanan antara IPT.. kali ini dia buat dekat UTHM. and sekali gus tak cilap aku kali pertama adanye perlawanan besar dibuat dekat stadiium ini... emm mmg bezzt la kan.. 
jadi korang layan lagi gambar yang sempat aku snap..

      VS

keadaaan waktu perlawanan baru nak bermula

fuhh.. time nie nyaris2 gawang PKB bolos..

keadaan waktu hendak habis minit pertama.

injure pulak.. nasib ade abgg safety kann..

ini antara pennton yang datang.. mmg penuh la satu stadium tue..

ini adalah keadaan wktu gawang UTHM pulak hendak dibolos ( ini wktu minit ke 2)

injure lagi..haha bolehh aku kira.. dekat 10 org injure

ini semua orang dah nak balik dah kot>.
game nie berlngsung pada pukul 4 petang.. last2 x de gol pon yang berjaya dibuat dua pasdaukan ini.. .. jadi result nye 0-0... ape2 pon best la jugak game wlauponn ade la yang bersongeh kate student UTHM tak pandai main.. cbe korang main boleh ke..hihihi...

2 comments:

  1. Encik Pijie ni budak poli tu ke? Kat poli tu ade plaboye. Hahaha~ tolong bunuh playboye tu untuk cik Yana. Hahhaha~

    ReplyDelete
  2. hihi.. bknn la.. aq bdk UTHM TUE...

    ReplyDelete