u follow ME.. i follow u ^_*

meletopp klee KLIK iklan bwahh nie...

Friday, June 24, 2011

review MAHARAJA LAWAK akhir

salam readers.. memang best la maharajalawak tadi... 
mesti korang ketawa sampai terbahak-bahakkan ... nie aku nak cerita sikit mengenai keputusan maharaja lawak final tadi

juara maharaja lawak : SEPAH
ramai tak sangka sepah akan memang kan? 
ramai lebih hope Jozan menang .. tapi aku rasa bukan sebab SMS tapi sebab result juri jugak... memang diorang buat the best la untuk malam nie...nie mungkin diorang buat lawak Dr and kedatangan Dafi memBEST kan lagi...

naib juara : JOZAN
ramai yang sangka jozan akan menang.. tapi nak buat macam mana kan rezeki.. 
bagi aku ini maybe 1st performance diorang tak best kot.. and result pun rendah la akn.. kalau SMS je tinggi tak guna kalau persembahan kurang... apa-pap pun terbaik Jozan..

tempat ke-3 : NABIL
Nabil bagi aku ramai dah jangka akan dapat nombor tiga.
apa-apa pun nabil best jugak malam nie kan??
terutama persembahan 1st dia...

tempat ke-4 : JAMBU
ramai yang tak sangka mula-mula jambu nie best.. sebab diorang tak popular sebelum nie seperti sepah, nabil, dan jozan.
tapi diorang tetap best lah malam nie.. siap ada Zila Baharin datang lagi..ihih

hopefully tahun depan ada lagi kan.....

2 comments:

  1. ziLa bakarin Laa...weLL, sumee deserve position diorang sebab masing2 perah idea macam nak giLe kot...idea bukan senang nak datang kan ~ thumbs up ML, rating tinggi Lagik dari AF ! weehoo~

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete