u follow ME.. i follow u ^_*

meletopp klee KLIK iklan bwahh nie...

Saturday, October 22, 2011

Siapa Amir Jahari??


Selamat pagi/ tengahari readers...hari nie aku share korang pasal satu lagu best.. lagu nie dah kerap lah dimainkan di radio sekarang..mungkin koang jarang atau tak pernah dengar langsung nama Amir Jahari
Amir Jahari sekarang di bawah naungan Kasi Gegar Production, produce by Aizat Amdan dan Anas Amdan. sewaktu dekat AF dia sentiasa di kritik sebab nyanyiannya and selalu hilang fokus.... yes.. dulu orang panggil Amir AF
Mungkin nama Amir Jahari nampak janggal dan kurang anda kenali kan tapi mungkin anda ingat kepada salah seorang peserta program realiti tv Akademi Fantasia iaitu Amir AF9, ini korang layan dulu video dia sewaktu AF dulu
.
.


dan ini lagu baru dia yang tengah popular sekarang...
.
.
so, the conclusion... walaupun dahulu dia seorang yang tidak popular mana.. tapi kalau usaha pasti BOLEH!!


No comments:

Post a Comment