u follow ME.. i follow u ^_*

meletopp klee KLIK iklan bwahh nie...

Friday, April 8, 2011

siapa kawan korang?

korang pernah dengar tak "kawan biar seribu ,tapi cinta biar satu".. aku bukan nak cakap pasal cinta..tapi pasal kawan, sahabat, or BFF
aku nak tanya korang .. korang ada berapa orang kawan sekarang??..and adakah kawan korang macam picture kat bawah nie... so fikirkan lah..
mungkin korang ada kawan korang sekarang bukan seperti diatas..and ade yng seperti di bawah skali.. tak pe.. biarkan saja.. tapi kadang2 seorang kawan akan cuba buat kawan nya ketawa apabila kwannya dalam kesakitan atau ksusahan untuk mnghiburkan hati kawannya .SO CARILAH KORANG PUNYA 
BESTFRenzzz..

korang layan la lagu niee.. sureee touching bile ingat kawan lama yang tak jumpa...

2 comments:

  1. ssh nk cari kwn sejati...byk kali ditikam dr belakang oleh kwn sendiri..n pernah tu bile die ade kwn bru dia akan lupe kwn yg lama...apa ptt buat? sakit at or biarkan saja?

    ReplyDelete
  2. emmm.. kalauuu aqqq .. skali kaww mainkan aq.. aq aknn main kaww balikk.. simplee...

    ReplyDelete