u follow ME.. i follow u ^_*

meletopp klee KLIK iklan bwahh nie...

Thursday, May 5, 2011

Iklan termahal di DUNIA

salam readers... ok tak hari ini... kali ni aku nak kasi korang layan video pulak.. pada pendapat korang iklan mana paling mahal pernah anda tengok? (kalau tahu la) 
nie dia aku nak tunjuk dekat korang satu iklan yang memang mahal gila!!...
iklan nie berharga 6.2 million dan memgambil masa lebih kurang 6 bulan untuk disiapkan...
nak tahu sebab apa iklan nie mahal... sebenarnya iklan nie tidak menggunakan sebarangan special effect atau edit melalui komputer mahupun.. wauuu kagum tak???
nie korang try tengok keunikan iklan nie....
amacam.. 
terbaik tak??
nie ialah iklan pasal kereta Honda..

3 comments:

  1. peh, betul ke tue sume xgune effect. kagum kejap. wuwuuw.

    http://hanieputeri.blogspot.com/2011/05/meet-my-new-baby-luna-and-aaron-poyo.html

    ReplyDelete
  2. zwan... x bolehh bkak kaw pyee link.. sbakk ade... porno..hahah sowyy.. sbak pkai line univsty.. kne blockk

    ReplyDelete