u follow ME.. i follow u ^_*

meletopp klee KLIK iklan bwahh nie...

Thursday, May 5, 2011

Bulu mata pelik.

Kali nie aku bercerita khas utk lelaki wanita..haahah aku bukan la pakar sakit puan.. tapi just nak share pasal bulu mata ...hahaha... nie dia aku nak cadangkan untuk para wanita mencuba bulu mata palsu dekat bawahn nie....

bulu mata kaki lalat
 

bulu mata LED

bulu mata kertas



bulu mata bendera



bulu mata Neo Reflector



bulu mata bunga



bulu mata berlian


berani tak korang nak TRY??
so siapa berminat cari la dekat kedai yek...


* p/s pada lelaki yang nak kasi awek korang gempak beli la tuk si dia

3 comments:

  1. macam2 jenis bulu mata ek yang ada.. btw, scary la tgk gambaq bulu mata tuu.. huhu


    MySuaraBlog: 8 Fakta Pornografi Dan Internet

    ReplyDelete
  2. dulu teringin jgk nak pakai bulu mata palsu ni.. bila search2 rupe nye haram pakai bulu mata palsu.. terus tak jadik.. hahah..


    bulu mata kat atas ni semua tlampau extreme kot.. lady gaga buleh lerr.. hak3

    ReplyDelete
  3. macam payah nak kelip mata je..sekali kelip, belian masuk mata lak

    ReplyDelete