u follow ME.. i follow u ^_*

meletopp klee KLIK iklan bwahh nie...

Thursday, May 12, 2011

review filem KONGSI

Alhamdulillah.. lastly, boleh buka juga aku punya blog nie.. tekejut juga aku sebab blog aku tak boleh buka tadi.. nasib ada yang senasib dengan aku jugak.. 
okk back to the main topic..
 tengahari tadi aku dengan geng aku telah pergi tengok filem kongsi.. fuhh tengok dari poster dengan trailer memang mantop..seat dekat panggung wayang pun agak penuh.
tapi.. aku punya pandangan berubah apabila selesai tengok cerita tue.. memang tak seperti yang dijangkakan...
okk boleh la cakap aksi ok... ada lawak (sebak sam try untuk cakap kelantan thai) tapi dia punya jalan cerita tak berapa nak best.. keluar je panggung ramai aku dengar yang mengeluh.. 
korang layan dulu trailer dekat bawah nie..
.
.
.
apa-apapun pendapat setiap orang berbezakan.. mata pun lain-lain.. itu just pendapat aku sebagai penonton.. apa-apa korang pergilah tengok sendiri... 
selamat menonton

2 comments:

  1. btol kew cite tu xbest???dgr x best lor....

    ReplyDelete
  2. huhuhu.. dre ape aq tengokk mcm tue la......

    ReplyDelete