u follow ME.. i follow u ^_*

meletopp klee KLIK iklan bwahh nie...

Wednesday, May 11, 2011

selamat hari jadi pada NURSE

Salam readers, pada semua student mesti korang rasa excited kan nak balik cuti semester nie.ye la cuti dekat empat bulan tue... opss.. tapi bukan tue aku nak story kali nie...korang tahu tak hari ini hari apa.
12/5/2011
HARI INI IALAH HARI NURSE SEDUNIA....

aku nak ucapkan selamat hari nurse sedunia.. terima kasih memberi bantuan pada kami nie. masyarakat Malaysia...sebab ramai juga la kawan aku yang jadi nurse.. pada korang jangan lupa jadi nurse yang desenangi masyarakat...
Wan norul Faezah
kerja baik2 yek...

2 comments:

  1. tengsss pijie..insyaallah.....kami akan bekerja dgn pnuh keikhlasan...

    ReplyDelete
  2. SN nor suhaiza dtg kt sini...
    waaa...da juga yg tau ek hari ni hari jururawat..
    ingtkan xda.ye lar..hari jururawat x glamer cm hari guru...

    ReplyDelete