u follow ME.. i follow u ^_*

meletopp klee KLIK iklan bwahh nie...

Wednesday, August 17, 2011

octove laman sosial baru

Salam readers....

lama pula rasa tak update blog nie...


okay kali nie aku nak share dengan korang mengenai satu laman sosial baru... 

keahlian untuk Malaysia baru 4000 orang.. so, ia masih baru lagikan..
sebelum tue korang tengok dulu bentuknya macam mana dekat bawah nie...

okay nie aku story sikit pasal octove nie ye...
dia macam Facebook juga lah... 
tapi apa yang best octove nie ialah firstly, ia boleh kumpul point that mean apa sahaja kita buat seperti create group ke or add friend kita akan dapat point.
second, points tue boleh tukar dengan barang yang ditawarkan seperti tiket wayang dan macam-macam lah lagi...
dan jugak kita akan dapat ranking berapa dan akan tahu kita level apa

siapa berminat sign up la yek dekat Sini...
dan jangan lupe ADD aku sekali  okay..hihihih...

No comments:

Post a Comment