u follow ME.. i follow u ^_*

meletopp klee KLIK iklan bwahh nie...

Tuesday, October 11, 2011

Contest Header Menarik

Salam, ini aku first TIME aku nak join contest... 
kalau dulu rasa macam mengarut saja nak join contest2 nie kan...
tajuk CONTEST ini ialah Contest Header Menarik

okay nie dia HEADER aku
~Mr. Powerrz~

ini blog tuan rumah yang anjurkan contest nie.... (tadi lupe nak letak sekali...hihihihi )

CERITA BEST

so korang join la skali contest nie dekat SINI.
pada 3 orang nie.. korang make sure kene TRY

nak tahu mcm mne nak join klik SINI!!!!

5 comments:

  1. nie pakjoe nk tanya mana pakjoe punya header...dya kna bbh sekali

    ReplyDelete
  2. contest ini dh pun tutup sla masuk link nie http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/11/contest-telah-ditutup.html untuk pengetahuan lanjut..msuk tau jgn x msk lak hahah

    ReplyDelete
  3. pemenang contest header menarik telah diumum sila tgk sini http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/11/attention-please-pengumuman-pemenang.html kowt2 la header blog nie pemenang nya dapat jugak hadiah

    ReplyDelete